.

.

Висококачествена неръждаема стомана SUS304 женски 1 инч DN25 винт гайка с дължина 20 см-200 см плисък на вода маркуч L17155

Висококачествена неръждаема стомана SUS304 женски 1 инч DN25 винт гайка с дължина 20 см-200 см плисък на вода маркуч L17155

BGN 19.70
BGN 17.00
Брой продукти
Продуктът е наличен


[ Описание ] : Вълна Маркуч
[ Материал ] : Неръждаема стомана SUS304
[ Цвят ] : Сребрист
[ Тип ] : Кран Воден Маркуч
[ Размер ] : F1" - F1" - от 20 см до 200 см
[Налягане на водата] : 40 кпс
[ Работна Температура ] : 0~80 Градуса
[ Аксесоари ] : гумени о-пръстен
[ Опаковка ] : 1 PCS / Bag / Box
(1) можем да доставим поръчки в рамките на следващите 3 дни след получаване на плащането.
(2) много метод перевозкы доставка за избор на различни товароотправителя и различен срок на доставка.
(3) Ако поръчката в търговския сезон, логистични компании ще са много заети, и някои поръчки може да отнеме малко повече време, за да пристигнат, моля, уведомете ни, ако искате да удължи периода от време, за вас, за да потвърдите доставка.
(4) Ако адресът за доставка е изтрит до избраната транспортна фирма, тогава ние ще променим другия товароотправителя за да превозва.
(5) пълното име на получателя, запрашиваемое при доставка в Руската Федерация. Бразилски клиент, моля изпратете ни кода CNPJ или CPF за доставка.
Дни На Спедитора
35-70
7-14
7-14
7-14
7-14
15-30
2-4
(1) Ние не носим отговорност за всякакви митнически такси местоназначение или на данък върху вноса.
(2) ще бъде по-добре, ако можете да ни кажете, каква е цената по фактура, ще е добре за вашата митниците.
(3) на корабната компания обикновено се плаща тарифи предварително, а след това се начислява такса от вас, когато изпраща до вашия дом или сте приели стоки. Моля, не се отказвайте от тях на допълнителни такси за доставка.
(1) Ако не са доволни, когато получите стоката, моля, върнете го в продължение на 10 дни за подмяна или връщане на парите. Моля, свържете се с мен, преди да го върне.
(2) върнатият продукт трябва да бъде в ново и неизползвано състояние с всички оригинални бирками и опаковка.
(3) Ако детайл неполноценн след 30 дни, а след това вие все още можете да го изпрати обратно към нас. Искаме от вас едно ново след получаване на личност детайл. Но трябва да заплати допълнителна цена за доставка.
(1) моля, уверете се, че вашите стоки са пристигнали в добро състояние, а след това потвърдете удовлетворенную доставка.
(2) излезем положителен резултат на експозиция след като получи детайл и потвърди.
(3) Ако не сте доволни от покупката си и нашите услуги, ние ще бъдем много благодарни, ако ни дадете съвет е пет звезден и оставите положителен коментар за опита си от работата с нас!
(4) Ако имате някакви въпроси или проблеми, моля, свържете се директно с нас за помощ, а не сервирайте на искане за възстановяване. Ние се стремим да реши всички проблеми колкото е възможно по-бързо! Ние не приемаме никакви отрицателни отзиви, в противен случай следпродажбено обслужване незабавно спира. Моля, разберете.

Подробни спецификации

Тип:
Водопроводните Маркучи
търговска марка:
Цзиндоуюнь
Материал:
неръждаема стомана
Номер На Модела:
L17155

Свързани продукти