.

.

10 кг, 1 г неръждаема стомана златни везни Цифров кухня злато електронни везни с тегло храна Диета кулинария инструмент за дома отстъпка 40%

10 кг, 1 г неръждаема стомана златни везни Цифров кухня злато електронни везни с тегло храна Диета кулинария инструмент за дома отстъпка 40%

BGN 28.27
BGN 17.00
Брой продукти
Продуктът е наличен


10 кг, 1 г неръждаема стомана златни везни Цифров кухня злато електронни везни с тегло храна Диета кулинария инструмент за дома отстъпка 40%
Описание на продукта
Дизайн платформа от неръждаема стомана-разработена с помощта на платформа от неръждаема стомана платформа ви дава възможност да публикувате храна директно на везни, технология за защита от пръстови отпечатъци за лесно почистване и поддръжка.
Тези цифрови кухненски везни е истински многофункционални везна за кухня и всички други ситуации у дома.
Тази скала е добър компаньон за сериозни готвене, построена с използването на сензорни технологии от последно поколение, за да се гарантира точността и незабавна реакция за бързо развиващия се главен готвач.
Тези везни разполагат с ярък LCD дисплей с подобрен ъгъл на видимост за готвач в движение, както и технология за защита от пръстови отпечатъци, за да може лесно да използвате везни и да ги поддържат чисти. Освен това, тази скала се изключва след 2 минути бездействие, ако сте пропуснали да го изключите или ръцете си всички лепкава храна.
Тънък и елегантен външен вид го прави преносим и лесен за съхранение в някой шкаф, спестявайки място за кухня.
Конвертиране на единици за измерване : този продукт е проектиран с две единици на измерване (метрични и британската система), които могат да бъдат превърнати взаимно натискане на бутона единица за измерване.
Ръчно изключване : Натиснете бутона за включване/изключване за известно време, за да го използвате функцията за изключване.
Съвет на претоварване : когато този подсказочный въздишка се появява по време на претеглянето,това означава, че текущата товар надвишава максимална височина на този продукт.
Моля, незабавно махнете обект, за да се предотврати увреждане на люспи на тялото.
Основни Характеристики
Точност ръководят сеньор обхват на претегляне 10000g / 1g 5000g/1g 3000g/1g стойност се раздели 1g LCD дисплей с отрицателен бял цифров автоматично проследяване на нулевата точка автоматично изключване съвет претоварване на блок-ключ за преобразуване (g/oz/lb/oz/ml / ml milk)
източник на захранване
Този продукт отнема приятелски настроени към околната среда дизайн с ултра-ниска консумация на енергия. батерия No. 7 (не е включен в комплекта) / 2 батерии AAA (не са включени в комплекта) събират за бившата фабрика.Моля, изтрийте изолированную тънка лента на батерията след покупката, а след това вие можете да я използвате.Когато се появи съвет за ниско напрежение, моля, сменете батерията.
Операция
1. Сложи обувка табела (ако има такъв) на корпуса на Тежести.
2. Кликнете върху Botton, за да включите скала .
3.никоя изтегляне или тегло не могат да се правят преди дисплей сбросится до нулата.

Подробни спецификации

Номер На Модела:
1
търговска марка:
ХУАНЬЦЗЮАНЬ
Тип На Дисплея:
LCD дисплей
източник на захранване:
2 * Батерия ААА (не са включени в комплекта)
Точност:
1
Размер:
(L*W*H)
Обемът на:
10 кг
Тип:
кухненски везни
Номинален Товар:
10 кг

Свързани продукти