.

.

48 см висок цветя сватба ваза златна маса Централно сватба за декорация на цветя на щанд 10 бр./лот

48 см висок цветя сватба ваза златна маса Централно сватба за декорация на цветя на щанд 10 бр./лот

BGN 478.40
Брой продукти
Продуктът е наличен


48 см / 18.9" сватба път оловен цвете полк златна маса, поставка за сватба Централната украса ваза за цветя-малък стил
Информация За Размерите :
Височина : 18.9" / 48 см
Цвят : златист цвят Забележка : За по-лесно носене, искаме част отделно, трябва да ги събира за себе си, това е много лесно : ) Ако ви трябват други цветове, ние можем да направим за вас, за части, гостеприимсво за да се свържете ние : ) Цената е само за влакчета и без други аксесоари като цветя и т.н. Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да зареждате продукта е много добър,но понякога за дългосрочна доставка,там може да е малко драскотини или се дължи на формата,но това няма да се отрази на добрия външен вид и употреба, ние няма да приема никакви спорове или връщане на пари от това.надявам се да ме разберете!
За да убеждаться че вашият пакет може да идва по-бързо & сигурна , пльс излизат ясно детайлите за доставка,ако искате да направите голяма поръчка,моля те влизат в контакт с мен на електронна поща,това целия кораб океана и плати на банката или на западните връзка.
Забележка : всеки клиент е длъжен да плаща данъците си в страната. Ние ще обявим действителната стойност като по искане на представител на доставка за продуктите, които сте поръчали, ако вие не оставяте никакви съобщения, когато правите поръчка, това не е проблем, ако искате, за да можем обяви-ниска цена за своите продукти, но ще трябва да поеме риска да бъде amerced на вашите обичаи. благодаря ви за вашето разбиране и сътрудничество.

Подробни спецификации

Стил:
Европа
Размер:
S
Материал:
Метални
Номер На Модела:
ХХХ
Функция:
Подови Ваза

Свързани продукти