.

.

RCA to XLR Balanced Convert preamp board небалансирано преобразуване на входния сигнал, балансиран изход

RCA to XLR Balanced Convert preamp board небалансирано преобразуване на входния сигнал, балансиран изход

BGN 140.80
BGN 134.00
Брой продукти
Продуктът е наличен


Този продукт използва високо ниво с изцяло алуминиев корпус, 25 W напредък мед жично о-пръстен на едър рогат добитък, Силиконовата стомана, клас а изравнена, без да се счупи. 2 нова машина за висока точност IC anamon LM317 се използва като стабилизатор на напрежение. Двустранно задебеляване на печатна платка със златно покритие (подложка 2 мм, медни фолио с дебелина 75 U, а не 50 U, сравними), военна съпротива на завода 718, внос изграждане на капацитета на треска, Златна XLR (на база на Canon), RCA, нова операция Dezhou 5532 и усилвател. На дънната платка разполага с позлатен конектор IC, който е подходящ за потребители при надграждане и експлоатация.
Характеристики на продукта : може да се използва в КПР, CD, звукова карта, преден класната стая и така нататък за небалансираното на изходния интерфейс и качеството на звука незабавно подобрява N класове. Звуково поле е много отворено и елегантна, звук кухина е много влажен и аналитична сила и очевидно е подобрена. Незабавно на високо woodlouse! Ефектът е незабавен! (нивото на звука за операционен усилвател, който изисква висока самостоятелно подмяна и експлоатация)
Функция на продукта :
Сбалансируйте вход и сбалансируйте изход.
Балансиран вход, неравновесный изход.
Сбалансируйте вход и сбалансируйте изход.
Балансиран вход, неравновесный изход.
Задна каскада двоен канал е свързан с мост с задна каскада моноканала.
Размер : широка 165мм дълбочина 190мм височина 75мм
Тегло : 1,9 кг (съдържа опаковката)
Машината може да бъде много утвърдително и уверени-това е вярно, баланс на влизане и излизане! Моля, не питайте, верен ли е баланс.

Подробни спецификации

Цвят:
110В, сребристо, 220V цвят сребрист
търговска марка:
ЖИЛАЙ
Максимална Мощност На Канал:
никаква власт
Номер На Модела:
ysw01
Канали:
2 (2.0)
Пакет:
ДА

Свързани продукти