.

.

100 бр./лот 2 мм led light дълъг, плосък нос жълто дългокраката led highlight

100 бр./лот 2 мм led light дълъг, плосък нос жълто дългокраката led highlight

BGN 12.62
BGN 11.00
Брой продукти
Продуктът е наличен


Описание :
Обектив : диаметър от 2 мм / матиран
Сияещ Цвят : Жълт
Напрежение : 1.8-2.4
Дължина на вълната : 590-595НМ
Ток : 20 ma
Обратен ток (u A) :
Плащане и доставка :
1.ние приемаме плащания само чрез Pay Pal Alibaba.
2. моля, уверете се,че вашето име,адрес за доставка, телефон всичко е правилно. Ние ще изпратим стоката до посочения от вас адрес
3.ние изпращаме стоки по целия свят.
4. 1-3 поръчка са натоварени в рамките на 5 работни дни след датата на плащане е изчистено.
5. транспорт, Въздушна поща, Въздушна поща, или други услуги, според проекта на 15-25 дни за постигане на по-голяма част от разпоредбите на страната. Ние ще изберете метод на доставка на базата на везни и размери. Ако клиентът изисква конкретно за настаняване, моля, свържете се с един от нашите мениджъри за работа с клиенти!
6. Срокът на доставка зависи от дестинацията и други фактори, може да отнеме до 30 дни или по-дълъг период от време. Ако не сте получили след 30 дни, моля свържете се с нас и ние расследуем и позволете на проблема за доставка.
7.вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Тези отговорности отговорност на купувача. Моля, свържете се с местната митница, за да се определи какви са тези допълнителни разходи ще бъдат до търговия/покупки.
Правилата на връщане :
1. Ако купувачът е получил стоката, и той е дефектен или не работи, поради дефект на производителя, ще заменим детайл ви или ще ви възстановим парите.
2. купувачът ще трябва да ни уведомите в рамките на 7 дни от получаването на стоката, са на ваше разположение 7 дни, той се счита за използван,и ние няма да се дават за връщане или замяна.
3. ние ще разгледаме и тестваме проекта, ако той е причинен от дефект на производителя, че той е бил заменен с доставка за сметка на купувача, както и ползите, се връщат, трябва да включва в себе си всички оригинални детайли неизползвани, неповредени и с оригинална опаковка.също така трябва да ни предоставят обратна номер за проследяване,причината.Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.
4. продавачите трябва да се върне, преди да се върне на купувача.
Вие се съгласявате
до всички по-горе политици при поръчка на платформата .
За Обратна Връзка :
Вашето удовлетворение и положителни коментари са много важни за развитието на нашия бизнес.
Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.
Ако не сте доволни от тази покупка,моля, не се колебайте да се свържете с нас, а да не дават отрицателна обратна връзка или открит спор.
Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви помогне, докато проблемът не бъде решен.

Подробни спецификации

Отделят Цвят:
Жълт
Тип Елемент:
Топка
търговска марка:
forpro
Номер На Модела:
ЗА-2ММ
Цвят:
Жълт

Свързани продукти