.

.

Фън шуй народно изкуство Китай ангел хора Нежа издълбани жълто чемшир стая издълбани дърво за декорация на дома на изкуството и колекционерски свободен кораб

Фън шуй народно изкуство Китай ангел хора Нежа издълбани жълто чемшир стая издълбани дърво за декорация на дома на изкуството и колекционерски свободен кораб

BGN 158.86
BGN 146.00
Брой продукти
Продуктът е наличен


wy-plugin-end скъпи приятели,
Добре дошли в магазин CC Lifestyle Store ! Кликнете, за да научите повече.
Ние сме най-вече произвеждаме изкуство и занаяти. можете да намерите много и различни видове занаяти.Ние приемаме обичай, както и всичко, което можете да ми каже.
Доставка
След като направите поръчка ,ние ще ви изпратим продукта в рамките на 3-7 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена.
Пакет
КОМЕНТАРИ
Вашата обратна връзка е изключително важна за нас. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги. Ако имате някакви проблеми след като сте получили пакет, моля не се колебайте да се свържете с нас, за да отворите спор или да остави отрицателен коментар.
Ако не сте доволни от заказанными вас продукти, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка. Ние можем да работим заедно, за да реши всички проблеми.
Всеки проблем, просто се свържете с нас директно.
В случай че останат неизползвани, ние можем да се върне на общи продукти (не е Снимка обичай) в продължение на 7 дни, без никаква причина, ако не сте доволни от тях, обаче, купувачът трябва да плати цялата стойност на доставката, и ние ще ви възстановим парите при получаване на стоката.
Продукт на митниците, не могат да бъдат върнати, ако няма проблеми с качеството, защото той не може да се продава отново. Но вие можете да се свържете с нас в рамките на една седмица, ако това е проблем с качеството, и ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да решим проблема възможно най-скоро. (Моля, обърнете внимание, че продуктът не е толкова съвършен, колкото си мислех купувач или купувачът не е забелязал размер, когато доставката не е проблем за качество )
Вниманието На Руските Приятели
1. моля, попълнете вашето пълно име, включително вашето име, презиме и фамилно име при извършване на плащане;
2. моля, въведете валиден адрес, включително номер на вашия апартамент, улица, град, регион и държава . В противен случай вашият пакет, най-вероятно ще бъде възстановен!
3. Ние не носим отговорност за вашата грешка.
Благодаря ви, че дойдохте, и на добър ви ден.

Подробни спецификации

Материал:
Дърво
Регионална Функция:
Китай
Тема:
Хората

Свързани продукти