.

.

Модел батерия 24V 300kg / h неръждаема стомана захарна тръстика сокоизстисквачка захарна тръстика сокоизстисквачка прес машина електрическа машина захарна тръстика

Модел батерия 24V 300kg / h неръждаема стомана захарна тръстика сокоизстисквачка захарна тръстика сокоизстисквачка прес машина електрическа машина захарна тръстика

BGN 1694.40
BGN 1610.00
Брой продукти
Продуктът е наличен


Уважаеми клиенти на Европа, добри новини за европейските държави, нашият магазин добавя един безмитен начин на доставка(за доставка на DHL до вашия дом) за повечето европейски страни. Но за някои от по-големите машини в нашия магазин безмитен метод е безполезен. Между другото, безмитен начин може да отговаря на някои допълнителни такси. Ако имате нужда от този безмитен начин, можете да се свържете с нас, за да потвърдим подробна такса за обслужване.
1. Въвеждането на машини тръстика suger
Тази машина е направена от висококачествени материали и компоненти и се използва за сок от захарна тръстика. Той е снабден с подвижна тава за събиране на данни, която помага да се филтрира утайка от сок.
Той е подходящ за пресоване на захарна тръстика сок, джинджифил,пресни пъпеши и плодове и т.н., с множество функции. Може да се използва за извличане на различни сок от захарна тръстика и други плодови и зеленчукови сокове сервизни услуги, като например хотели, караоке, плодови магазини, магазини за студени напитки, магазини, билков чай, бензиностанции и супермаркети и т.н.
Съвет : тази цена е предназначен за модели акумулаторни батерии, 24, ние също имаме модел 220 В и модел с двойно захранване.
Можете да кликнете върху картинката по-долу, за да си купя.


Подробни спецификации

Напрежение На Тока (В):
МОДЕЛ НА БАТЕРИЯТА
Материал На Острието:
неръждаема стомана
Номинальность (Об / Мин):
Начин На Полагане:
Маса
Обем На Контейнер За Пулп:
1.001 Л-1.5 Л
Форма На Зарядно Пристанище:
Кръг
Обемът на:
1001-1500мл
Материал На Корпуса Чаши:
Метални
Материал На Корпуса:
неръждаема стомана
Мощност (W):
201-500w
Тип:
Двухзубчатая (Тритурирующая) Сокоизстисквачка
търговска марка:
Джинкели
Номер На Модела:
Батерия JKL
Форма на зарядно пристанище:
Кръг
Регулиране На Скоростта:
Една Скоростна
Функция:
Изстискване на сок
Размери (Д х Ш х в (инча):
38х34х58см
документ:
ССС

Свързани продукти