.

.

машина завалки и запечатване, 24 дюзи 1Л, машина завалки вино, машина завалки оцет, CE

машина завалки и запечатване, 24 дюзи 1Л, машина завалки вино, машина завалки оцет, CE

BGN 22131.20
BGN 21025.00
Брой продукти
Продуктът е наличен

автоматична 24 дюзи 1Л машина завалки алкохол/оцет
тази машина приема тип мерителни чаши, широко използван в нито един съдържанието на завалки течност газ, започната от броя на голяма точност висока, костюми, формата на бутилката е широко характери и т.н.
тази машина приема отстраняване на грешки чаши за измерване, лесна за регулиране,попълване на висока точност
клапан на тази машина няма да има течове,няма бутилки никаква завалки,редица регулиране на широко,може 125ml-750ml всяка корекция
тази честота се промени машини регулиране на скоростта, чрез попълване на скорост-бързо,и има задръствания и с уреда, поставена бутилка, след това спира, отнема меко подкрепа тела, намалява увреждане на бутилки
Смогите потребителското търсене да се направи най-голям капацитет 1000ml, корона на този тип машини е започната от 12,18,24,30 полноавтоматических и полуавтоматных,смогите номер на продукта клиент сам да избере.Тази машина може потребителското търсене и митница 100ml-1000ml.
Основно въведение :
1. Тази машина е най-новата двойна електронна количествена машина завалки, машина за храносмилането и за извеждане на чужди предварителни модели и комбинации от собствените си национални условия, въз основа на независими научни изследвания и разработки на нови продукти. Сравненный с традиционната машина завалки : държач на бутилки без повдигане на движение; запълни една бутилка и електронна главата на вентила не са в контакт; структурата на запечатване, без някой изтича; висока започната от скорост, точно попълване на характеристиките.
2. електронен клапан, започната от процеса, жидкостная разреждане на липсата на мехурчета, не задушава вино липсата на потека : попълване на устата с амортизируя канал и течност колона в бутилка за намаляване на въздействието, алкохол не е лек, за да волдырять преливника; в края на завалки, хранителен клапан с запечатыванием, така, че течността ще бъде изключена бързо, за да се предотврати изтичане на информация.
Конфигуриране на настройките :
1. регулиране на капацитета, независимо дали общият капацитет или приспособяване на капацитета на един клапан, може да бъде регулирана на бутона докосване на екрана за постигане на бърз, удобен и прецизен резултат.
2. регулиране на височината на бутилката : заменете бутилката с различна височина : просто натиснете бутона за "регулиране височината на бутилката" върху сензорния екран, след което въведете отрегулированное брой, машината автоматично отрегулируется на място, стабилна и надеждна.
3. регулиране на скоростта : Джуст скорост на бутон на сензорния екран. (Попълване на скоростта е свързана с жидкостными выкостностью, пяна, температура, капацитет, etc.

Подробни спецификации

Използването на:
Общото Определяне
Източник На Захранване:
AC
Информация За Товара:
Висока Мощност
Напрежение:
220V
Номер На Модела:
GZJ15
is_customized:
Yes
Защитна Функция:
защита на стъкло
Теория:
дозиращият пълнител

Свързани продукти