.

.

2017 нов стил пръскачка машина, посветен извън водите на потока спрей за тяло анти-падането на спринклерни глави градински инструменти

2017 нов стил пръскачка машина, посветен извън водите на потока спрей за тяло анти-падането на спринклерни глави градински инструменти

BGN 1.58
Брой продукти
Продуктът е наличен


размерът на извадката за реалното измерване на вземане на проби може да бъде няколко погрешен
Експедиция
Пакети ще бъдат изпратени в рамките на 1 ~ 2 РАБОТНИ дни след потвърждаване на плащането.
Моля, уверете се, че вашата информация (Пълно име, подробен адрес, пощенски код и телефонен номер) е правилна, преди да поръчате, за да пратката може да бъде успешно доставено.
Плащане
Ние приемаме плащане Alipay, т / Т, Western Union и Visa. Освен Alipay, за да завъртите на пратката от страна на клиента. Моля, платете на поръчката е в рамките на 3 дни, и ние ще организираме и изпращането в рамките на 1-2 дни.
След като услуга
Когато получите стоката, ако има някакви проблеми във връзка с това, трябва да се свържете с нас за първи път и да ни предостави достатъчно доказателства. Ако бъде доказано, че той е счупен или работи неправилно, ние ще Ви изпратим най-нови подробности възможно най-скоро.
Коментари
Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги. Ако имате някакви проблеми, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка. Ние ще направим всичко възможно, за да реши всички проблеми и да ви предоставят най-добрите услуги за клиентите.

Подробни спецификации

Тип:
Опаковки
Пластмасов Вид:
PP
Номер На Модела:
L413212
Вид Опаковка:
помпа
Материал:
Пластмаса
гръбна пръскачка:
Връзката на тялото спрей
спрей:
Ботаническата градина
pulverizador :
Кошница
градинска пръскачка:
Земеделска земя
спрей мъгливо вода:
колела
спрей под налягане:
раница
напояване:
земеделска
Дюза за спрей за мъгла:
Фен
анти-drift :
Фен
корпус дождевального апарат:
Найлон

Свързани продукти