.

.

Редки 925 STERLING argent perles vertes naturelles de gem marcassite boucles d oreilles 14/5

Редки 925 STERLING argent perles vertes naturelles de gem marcassite boucles d oreilles 14/5

BGN 23.54
BGN 18.00
Брой продукти
Продуктът е наличен


Добре дошли в моя магазин
Добре дошли в моя магазин-магазин! Като продукт на снимката, тя е такава невероятна красота! Ако ви харесва, не го пропускайте! Аз мога да ви даде най-ниска цена ! Надявам се, че правите покупки щастливо тук!
Обслужване на клиенти :
Ако имате някакви проблеми или въпроси, моля, разкажете ни за тях навреме. И ние ще направим всичко възможно, за да реши проблема и да ви даде задоволителен отговор.
Ако сте доволни от покупката си, моля, оставете ни положителна оценка. След получаване на обратна връзка ние ще направим същото и за вас. И двамата сме се възползват от положителната обратна връзка. Голямо благодаря.
Моля, не оставяйте отрицателна обратна връзка, преди да се свържете с мен. (напускане на отрицателна обратна връзка, вие не може да реши нито един проблем). Моля, да ни кажете,че ние ще се стремим към удовлетворяване на участниците в търга.
Правила за връщане
Когато получите продукт(а) от мен, ако имате някакви въпроси, моля, пишете Ми в скоро време. Реша този проблем за вас възможно най-скоро (пълно възстановяване на сумата или замяна валидна в рамките на 60 дни след потвърждаване на плащането). Стоката трябва да бъде върната в рамките на 30 дни,а възстановяването ще бъде произведен в форма за връщане на парите
Политика За Обратна Връзка
Обратната връзка е много важна за мен,така че, моля, щедро оставете ми добра обратна връзка възможно най-рано, ако ви харесват моите стоки и сте доволни от моето обслужване.Ако не ви харесват моите стоки и не сте доволни от моите услуги,моля, кажете ми вашето предложение и да ми помогне да ми грешка. Моля, дайте ми шанс, преди да напуснат отрицателна обратна връзка.Благодаря ви много за вашата помощ.
разбира се,аз ще оставя положителен отзив за моите скъпи, добри купувачи.
Контакти
Ние правим всичко възможно, за да поддържат връзка по време на сделка, ако имате някакви въпроси по отношение на елемент от списък, моля не се колебайте да пишете ми електронна поща
Ще получите отговор в рамките на 24 часа. ако не сте получили нашия отговор в рамките на 3 дни, моля изпратете своето съобщение от друг адрес за електронна поща на нашия друг адрес на електронна поща. Ние взимаме почивен ден.
Благодаря Ви за гледането и късмет, ако продавате на едро!

Подробни спецификации

Тип Обеци:
Обеци-Капки
Тип Елемент:
Обеци
Глоба или мода:
Модни модели
Формамодел:
Растение
Стил:
Класически
Материал:
Камък
Пол:
Жени
Номер На Модела:
ААА
Тип На Метали:
Няма

Свързани продукти