.

.

Безплатна доставка 1бр HSS 6542 made M14 full CNC мелница директен канавка кран спирални кранове specail за SS workpiece working

Безплатна доставка 1бр HSS 6542 made M14 full CNC мелница директен канавка кран спирални кранове specail за SS workpiece working

BGN 12.78
Брой продукти
Продуктът е наличен


Описание на продукта :
HSS 6542 специална легированная стомана (HSS ) (пълна пилинг с ЦПУ, висока твърдост) директен каннелюра метрични показатели
Размер : директен кран машини каннелюры M14
Стъпка : 0.75/1.0/1.25/1.5/2.0 мм, както е посочено за вашия избор.
Точност : ранг H2
БРОЙ : 1БР.
Приложение :
подходящ, за да се справят с ютия, неръждаема стомана, мед и алуминий, умират стомана за глоба от неръждаема стомана.
Този продукт е одобрен международната сертификация ISO9002.
Смола зъбите както следва :
В пакета включва : 1 x hss 6542 full CNC земята директен флейтовый кран M14
свързани продукти :
Изложба На Продукти
Доставка :
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. Ние ще ви изпратим данни в рамките на 7 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена.
Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски услуги, такси, мита и данъци при внос в страната си. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.
Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.
Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.
Гаранция И Поддръжка На :
Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката . Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.
Ние също така предлагаме на 12-месечно безплатно поддръжка. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части.

Подробни спецификации

диаметър на резби:
М14.
Подаване:
1.25, 075, 1.0, 1.5, 2.0
Посоката На Резби:
Правилно
is_customized:
Yes
Номер На Модела:
VD-MT14*2.0*95Co
Направи си Сам пособия:
Металообработване
Брой парчета:
1бр
Материал:
Легированная стомана
Тип:
кран
Предмет на:
кран машини hss
Спецификация:
M14
Материал:
HSS 652
Приложение:
за стомана, желязо, стомана, мед, алуминий, умира стомана,
Точност:
H2
Подаване:
0.75/1.0/1.25/1.5/2.0 мм

Свързани продукти