.

.

Електронни части от поредици комплекти с дълъг вал джойстик осветление на бутоните 2 играч USB энкодер за създаване на аркада игрален автомат

Електронни части от поредици комплекти с дълъг вал джойстик осветление на бутоните 2 играч USB энкодер за създаване на аркада игрален автомат

BGN 42.88
Брой продукти
Продуктът е наличен

Ние наистина официално регистрирана фирма TIMEHARVEST истински официален магазин : www..com/store/607318
Добре дошли в моя магазин стоки, конкурентни цени, клиентът на първо място !
Вашият бизнес с мен ще бъде приятно преживяване за вас. Посвещавам себе си на това, за да ви донесе радост, Безопасни и висококачествени продукти. Всички продукти, които предлагам в магазина си, имат модерен стил, превъзходно качество, но през цялото време по-евтина цена. Когато правите резервация поръчка, моля dont се колебайте да излезе по-подробните изисквания, които искате, и след това аз аранжирую стоки за вас възможно най-скоро. За първи път, ние сме ангажирани в бизнеса, в следващия-ставаме приятели. Надявам се да се радвате на целия процес!
Ние предлагаме добро качество на КОМПЮТЪР за гладене, видео игра, Мультиигра, мулти патрон, автомат, пинбол машина, детски атракции, ABS гардероб е на разположение за 21"~25"монитор, тежък стоманен шкаф за 25 от "~29 " монитор конектор Jamma, както и някои резервни части, монетоприемник, бутони, джойстик и т.н. За игрални автомати.
Моля, свържете се с мен, ако се интересувате от нашите продукти, ние ще ви изпратим данни в детайли.
Ние наистина официално регистрирана фирма TIMEHARVEST истински официален магазин : спедиция : 1. 100% от поставените продукти са тествани преди да превозва QC . Искаме информация в рамките на 1~6 работни дни след като вашата обезщетението ще се извърши. 2. нашата цена не включва никакви данъци върху вноса должные до различна страна има различна политика за данък върху внос и купувачите са отговорни за митата. 3.Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на потребителски почистване в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.Срок за доставка на адрес в Сингапур е 15-80 дни .Някои страни, като Русия и Бразилия, може да отнеме повече време .Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор. Pls ни се иска да удължи срока на доставка вместо да се правят на спор . Обратна връзка : 1. Вашето удовлетворение и положителна обратна връзка са много важни за нас. Моля, отделете няколко секунди, за да оставите положителна оценка (5 звезди), ако сте доволни от нашите стоки и услуги. 2. моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрална(3 звезди) или отрицателна(1-2 звезди) обратна връзка. Отрицателна обратна връзка нищо не решава. Ние винаги сме готови да прави неща ! Съвети : купувачът може да коригира цвета на елемента.Просто трябва да ни оставят бележка, когато правите плащане.

Подробни спецификации

Възраст:
>8 години
търговска марка:
TIMEHARVEST
Номер На Модела:
Електронни части от поредици комплект 231
Тип:
комплекти част arcade
Тип:
Комплект комплекти електронни части
Топ брой:
100%
Включване 1:
1x 2 играч нула закъснение на аркадна игра USB-програмист
Включване на 2:
2x дълъг вал джойстик с отточна езда
Включи 3:
16X осветление на бутоните
Включване на 4:
2 бутоните на плейъра x 1. 2x 2 бутона плейър
Включва 5:
Микропереключатели 20x за бутони

Свързани продукти