.

.

JOYTOP Акумулаторна Fill Light 8 Led Camera Enhancing Photography Selfie Light за ipad smart phone 3.5 mm Jack Plug Selfie Flash

JOYTOP Акумулаторна Fill Light 8 Led Camera Enhancing Photography Selfie Light за ipad smart phone 3.5 mm Jack Plug Selfie Flash

BGN 8.00
Брой продукти
Продуктът е наличен

JOYTOP Акумулаторна Fill Light 8 Led Camera Enhancing Photography Selfie Light за ipad smart phone 3.5 mm Jack Plug Selfie Flash
Характеристики : 1.8 силни крушки смесени студена и топла светлина да направя светлината по-естествен, (екранна светкавица iphone6 S / 6 S plus показва слаба светлина, но нашите 8 лампи светкавици могат да бъдат използвани в по-тъмни зони) 2. студено-топло лампи, които имитират естествената светлина може да се смесват, жълта и бяла светлина, в резултат на стрелба през нощта ще бъде изключителен. 3. 3 вида яркостта може да изберете (силен, среден. Слаб), клиентът може да се измести премина встрани, за да изберете различен модел на яркостта в съответствие с различните условия на околната среда. 4. SL07 може да се запази един недостатък, че много от съществуващите телефони имат вградена светкавица за камерата facetime. Дайте най-доброто селфи. 5. SL07 може да бъде на аварийно настолна лампа, фенерче и клавиатурной лампа. Това е вградена батерия с голям капацитет и може да продължи около 72 часа
За Изпращане :
1. Уважаеми клиенти, Моля, потвърдете адреса си внимателно, когато правите поръчка. ние ще ви изпратим продукти на адрес, който Сте ни оставили. Благодарим ви.
2. Доставка По Целия Свят.(С изключение на някои страни и APO/FPO),подробностите са потопени от Китай; достигне по-голяма част от страните в рамките на 15-60 работни дни.
3. моля, свържете се с нас, ако не получи стоките в рамките на 45 дни, и, моля, дайте ни три дни, за да контролира доставената пакет и причината. ако това е наш проблем, ние ще ви дадем едно добро решение.
За Плащането :
1. ние приемаме начина на плащане, които предлага платформата
2. всички основни кредитни карти се приемат чрез НАБИРАТЕЛНИ secure payment processing
3.моля, уверете се, че сте прочели всичко, описание и са съгласни на сделка, преди да купите.
За Возвратах :
1.имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му. Ако този предмет е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна. Изключения не се случва! Цената на доставката носи както за продавача, така и купувача на два пъти.
2. пълно възстановяване ще ви бъде даден, ако стоките да бъдат върнати в първоначалното им състояние.
3. Продукт, който е повреден или липсва, не подлежи на връщане.
4. купувачите са отговорни за обратна доставка с подходяща опаковка
5. След като получите стоката, ние незабавно ще ви го.
За Гаранции :
1.6 месец ограничена гаранция на производителя за дефектни продукти (с изключение на елементи на повредени и/или неправилно използвани след получаване). Аксесоари com с гаранция 3 месеца.
2. дефектните стоки трябва да бъде споделена и върнати в рамките на гаранционния период (и в оригиналната си опаковка, ако това е възможно).

Подробни спецификации

Цветна Температура:
5000-7000К
Пакет:
ДА
търговска марка:
Джойтоп
Номер На Модела:
SL-07
Източник На Захранване:
Литиева Батерия (Включена В Комплекта)
Дисплей:
No
TTL:
No
Тегло:
20g
Източник На Светлина:
студени бели и жълти крушки
Размер (Шхвхд):
6 * 3.5*1 см
Съвместим Марка Камери:
Марки Мобилни Телефони
Ниво на яркостта:
силен, среден, слаб
Брой Лампи С Нажежаема Жичка:
8
Съвместимост с:
за iphone, samsung, xiaomi,huawei, sony, всички смартфони
Тип1:
селфи проблясък на светлина

Свързани продукти