.

.

Триъгълник Колоездене колоездене, чанти предната тръба на рамката чанта с бутилка вода джоба на притежателя седельная чанта планинско колоездене триъгълник чант?

Триъгълник Колоездене колоездене, чанти предната тръба на рамката чанта с бутилка вода джоба на притежателя седельная чанта планинско колоездене триъгълник чант?

BGN 6.93
BGN 5.00
Брой продукти
Продуктът е наличен

Триъгълник Колоездене колоездене, чанти предната тръба на рамката чанта с бутилка вода джоба на притежателя седельная чанта планинско колоездене триъгълник чанта BSOUL
Име : чанта чайника рамка
Материал : Полиестер
Цвят : черен, червен, син, жълт, сив
Размер : 20.5 * 18*5 см
Тегло : 95 грама
Списък на продуктите : 1 * чанта
Забележка : препоръчва се разстоянието между десния ъгъл колоездене статив и наклонена тръба е по-голямо или равно на 22 виж, Когато правите поръчка, Моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.Като правило, ние ще ви изпратим стоките възможно най-скоро, след като вашето плащане ще бъде завършена. Ние не гарантираме срока за доставка на всички международни пратки, поради разликите във времето на потребителски почистване в отделните страни,което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. Моля, обърнете внимание,че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси,брокерски такси,мита и данъци върху вноса в страната си.Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка.Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка. Ние не носим отговорност за плащане на всички митнически такси и вносни мита. Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса,и купувачите да носят отговорност за митнически такси. Аз разбирам, че вие се притеснявате за евентуални допълнителни разходи по тези предмети.На базата на минал опит. Често задавани въпроси : 1.Е има ли някакъв номер за проследяване за моя продукт? Да, ние изпращаме на всеки ред с отслеживающим номер, и можете да видите изпращане на staus на съответния уеб сайт. 2. дали продуктът е същата като на снимките? Да, всички снимки са истински. Ние сме направили тези снимки себе си. 3. Какъв размер може да се обърне мен? Ние ви предлагаме да видите в нашата диаграма на предложения размер по-долу и от нашата диаграма размер на продукта, ако е нормална фигура. ако имате специална фигура, моля, свържете се с нас ( да ни уведомите вашия ръст и тегло, бюст, талия, размерът на бедрата ). 4. Можете ли вие да обяви по-ниска стойност? Да, обикновено ние обявяваме $10 - $20 за по-малки парцели (1-5 бр.). Ако имате специална заявка, моля, свържете се с нас. 5. аз съм дистрибутор,бих искал да купя много части на стоката, каква е цената на едро? Здравейте, благодаря ви за вашето запитване, ако желаете да закупите голямо количество, моля, изпратете ни електронно писмо, ние ще ви дадем най-добрата цена, благодаря! Връщане : ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре. Купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние.

Подробни спецификации

документ:
CC
Функция:
Сгъваема
търговска марка:
B-SOUL
is_customized:
Yes
Материал:
Полистирол
Номер На Модела:
Триъгълни Велосипедни Чанти

Свързани продукти