.

.

Mooer echoverb digital delay&reverb pedal micro series pedal

Mooer echoverb digital delay&reverb pedal micro series pedal

BGN 162.00
BGN 130.00
Брой продукти
Продуктът е наличен


Эховерб
Echo Verb съчетава в себе си нов продукт с високо качество, реверберацию и цифров забавяне в една малка педали. Всеки ефект може да се използва самостоятелно или едновременно за. Универсални елементи за управление позволяват на потребителя лесно да се наемат Ехо-глагол, който ще се използва по множество различни начини, независимо дали това е коварен подобряване на околната среда или огромни мокри специални ефекти. Забавянето идва в комплект с Tap Tempo, който може да се контролира с помощта на един крак ключа или с помощта на малко на led бутона в центъра на педалите. Идеалният спътник за малък педальной инсталация.
Управление
Преминете на управление : показва какъв ефект уреждат контроли. Преминете нагоре, за да настроите параметрите на забавяне (лентово Ехо) преминете надолу, за да настроите параметрите на реверберация.
Управление на нивото на / миксом : регулиране на силата на звука забавяне и влажна / суха смес на реверберация.
Време / тон : настройва времето за закъснение (45 МС-1600 MS) и цвета на реверберация.
FB / DECAY : регулира обратна връзка забавяне и реверберацию раздялата(стая-планина).
Натиснете Функционалност На Темпото :
1、Режим на един крак ключ : натискане на един крак ключа за повече от 1 секунда ще включва функция на темпото натискане, и светодиод ще започне да мига. Кликнете върху крак премина на два или повече пъти, за да синхронизирате сливане с вашия желаното от вас темпо. Педал ще се върне към нормална работа след 5 секунди.
2、led режим : натиснете върху светодиод 2 или повече пъти, за да синхронизирате закъснението с желаното от вас темпо.
Спецификация
Вход : 1/4 " моно аудио жак.(Импеданс : 470k ома)
Изход : 1/4 " mono audio jack(mpedance : 100 Ома)
Изисквания към захранването : ac адаптер 9 V dc, център отрицателен.
Силно препоръчвам да използвате Mooer Micro Power.
Консумира ток : 160 ma
Размери : 93,5 mm (D) x 42 мм (W) x 52 мм(H)
Тегло : 146 грама
1. Парите се изплащат в .com След като получите стоката, .com да дадем пари за наша сметка .И ако ние се съгласим да върне парите, това ще ги и на вас също. Така че е безопасна услуга ескроу.
2.Можете да направите плащане за вашата поръчка с кредитна карта, Букером пари, граммом пари, банка, Т/Т, западните съединение, ETK.
1.имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му.Ако този предмет е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем възстановяване или повторно настаняване.Изключения не се случва!Цената на доставката носи както за продавача, така и купувача на два пъти. 2. всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият po#.

Подробни спецификации

Тип:
Ефекти
Номер На Модела:
ЭХОВЕРБ

Свързани продукти