.

.

1pcs RS360 Micro DC Water Pump Поливане Комплекти RS360 Water Pump

1pcs RS360 Micro DC Water Pump Поливане Комплекти RS360 Water Pump

BGN 7.81
BGN 7.00
Брой продукти
Продуктът е наличен

Моля, обърнете внимание : уважаеми потребители, ако вашата поръчка надвишава $5, не ни позволява да изпращате движат недостъпна информация за проследяване метод на предаване (например, China Post Ordinary Small Packet Plus, 4 PX Singapore Post OM Pro). Така че, Моля, изберете въздушна поща стълб кит, ако вашата поръчка е повече от $5. Или pls разделят на вашата поръчка, можете да изпратите повече от 2 поръчки, уверете се, че вашият всяка резервация по-малко от $5. Ако не можете да приемете, моля, не се купуват, ние се отказваме от доставка. Благодаря ви за подкрепата, насладете се на пазаруването. Моля, обърнете внимание : ако изберете China Post Ordinary Small Packet Plus, информация за проследяване ще се показват само на страниците и няма да имат номер за проследяване.Ако искате да контролирате целия транзитен процес,Моля, изберете друг начин на доставка, като China Post Registered Air Mail. Ние не приемаме спор, ако изберете China Post Ordinary Small Packet Plus и поиска номер за проследяване модел : RS-360 SH помпа самовсасывающий помпа, може да бъде положителен и отрицателен (сменяеми изход)
Употреба : помпа на колата, експериментална водна помпа, грънчарско рокарий, аквариум, охлаждаща вода на ндсв, и така нататък.
Подходящ за напрежение : DC 3-12 волта (изразена червена точка, че клемма положителна)
Диаметър на двигателя : 27 мм, Диаметър на главата на помпата : 44 мм Обща дължина : 60 мм
Изход на водата на входа : 4 мм, 12 корона : 1.5 м тегло : около 70 г
Глава 12 волта може да достигне 1,5 м, помпа може да се използва в пробна модели на риба помпа маслена настолен водно охлаждане и други препоръки на магазина : . Мощност 7,5 На или повече не може да работи дълго време, се препоръчва : вътрешна употреба мощност 5В2А, измерена в продължение на 1,5 часа, в допълнение с помпа малко горещо, никакви признаци на изгаряне на водата може да бъде дълго време да работи. Открит експеримент може да изберете за тип на отделението за батерията с храненето, охлаждане на работния плот се препоръчва в задната част на корпуса на лаптопа не се препоръчва да се използва USB интерфейс, въпреки че може, но продължителната употреба лаптоп боли.
Не използвайте храна : суха батерия, зарядно за мобилен телефон, видеозарядное устройство и други фактически течения на по-малко от 1,5 или по-12v източник на захранване, не може да работи с помпа или изгори на водната помпа и така нататък. Поради собствената си проблеми с храненето на купувача магазин не предлага никакъв вторичен пазар, Благодаря.
Забележка : не повече от време на изпитването натоварване е твърде дълго, друг вътре в пластмасови листа, не може да диша, примеси, ако остана, не се обръща, можете да отворите предния капак, изчистване на около.

Подробни спецификации

търговска марка:
СЗФИДОШ
Състояние:
НОВО
Тип:
Обзавеждане с отворен код
Приложение:
Аксесоари
Материал:
Лят Алуминий
Режим с:
Електрически

Свързани продукти