.

.

51nd10-w1 осигуряване на качеството на интегрални схеми DIP5

51nd10-w1 осигуряване на качеството на интегрални схеми DIP5

BGN 20.00
Брой продукти
Продуктът е наличен


И двамата Моля, обърнете внимание, че "заглавието" този списък, съдържащ различни модели, трябва да ви предложи повече възможности за избор. Наистина изберете желания u0026 остави съобщение, когато сте проверили, за да определите кой модел да ви хареса !!!!!!! !!!!!
Като опитен продавач, Ние посвещаваме себе си с предложението на най-добрите храни U0026 услуги. Ние разбираме, че понякога имате проблеми с покупката си, но независимо от това, какво е това, моля, повярвайте, че ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да сте останали доволни справедлива и обективна обратна връзка е много важно за нашата репутация, и ние ще бъдем много благодарни, ако можете да се свържете с нас до получаване на негативна / неутрална обратна връзка. Нека да работим заедно за решаване на този проблем възможно най-скоро.
гигантски
1. - гаранция от една година .
2. - Ако стоката е дефектна при получаване, то той трябва да бъде в рамките на 7 дни от получаването на за обмен на нов продукт (купувач трябва да върне всички оригинални и неповредени стоки в подходящ за повторна продажба състояние).
3. - ние доставяме безплатно ремонтно обслужване в рамките на една година от покупката в рамките на първия 1 месец ще плаща цена за доставка в единия край (от нас до места).След 1 месец закупуване на купувача трябва да плати цената за доставка два начина.
4. - този, който получаваме върнати детайли, ние ще изпратим замененные обратно възможно най-скоро.
5. - нашият гигант не се отнася за всички продукти, които физически се намират на необичайни работни условия, или се намират в тях, в резултат на неправилна употреба или неправилна инсталация детайли.
Плащане
1. - и това, и друго, моля, уверете се, че разплащателната сметка е на разположение, преди да направите залог върху стоката.
2. - Всички плащания трябва да бъдат почистени в рамките на 7 дни след получаване на стоката, Ако наистина имате трудности с изплащането на продукта, се свържете с нас, на първо място, ние ще ви помогнем да решите този проблем.
3. - Ако имате някакъв специален запитване за подробности на продукта, моля, оставете бележка на вашата поръчка.
Доставка
1. - ние можем да кораб продукти в света.
2. - DHL, Fed Ex, TNT, UPS EMS China Post Хонг Post всичко на разположение.
3. - стоката ще бъде доставена след 3 дни след получаване на плащането.
4. - и това, и друго, моля, уверете се, че вашия адрес за доставка и телефон за контакт са правилни, когато предлагате продукт.
5. - Можете да следите статуса на продукта на уеб сайта, след като той ще бъде изпратен.
Данъци и такси върху вноса
1. - вносни мита, данъци и други по-рано които се случиха във вашата страна не са включени в цената на стоките Тези емисии се предоставят на купувача.

Подробни спецификации

търговска марка:
Кизел
Състояние:
НОВО
подаване на напрежение:
Стандарт
Мощност На Разсейване:
Стандарт
Работна Температура:
Стандарт
Номер На Модела:
Стандарт
is_customized:
Yes
Тип:
Стандарт
Приложение:
Стандарт
Пакет:
Стандарт

Свързани продукти