.

.

Повече от сто безплатна доставка wff7n60 полеви транзистор TO220 NPN 7A600V истински оригинално петно

Повече от сто безплатна доставка wff7n60 полеви транзистор TO220 NPN 7A600V истински оригинално петно

BGN 16.94
Брой продукти
Продуктът е наличен


И двамата Моля, обърнете внимание, че "заглавието" този списък, съдържащ различни модели, трябва да ви предложи повече възможности за избор. Наистина изберете желания и оставете съобщение, когато проверявате pecify кой модел да ви хареса!!!!!!!!!!!!
Тъй като в състояние на продавача Ние се посвещаваме да предложи най-добрите продукти & услуги. Ние разбираме, че понякога имате проблеми с покупката си, но независимо от това, какво е това, моля, повярвайте, че ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да сте останали доволни справедлива и обективна обратна връзка е много важно за нашата репутация, и ние ще бъдем много благодарни, ако можете да се свържете с нас до получаване на негативна/неутрална обратна връзка. Нека да работим заедно за решаване на този проблем възможно най-скоро.
гигантски
1. - една година гаранция .
2. - Ако стоката е дефектна при получаване, той трябва да бъде в рамките на 7 дни от датата на получаване за обмен на нова (купувач трябва да върне всички оригинални и здрави елементи в ре продаваемом състояние).
3. - ние доставяме безплатно ремонтно обслужване в рамките на една година от закупуването на пръв 1 месец ние се плаща една цена перевозкы пътя на пратката (от нас до положението).След 1 месец закупуване на купувача трябва да плати два начина за доставка на разходите.
4. - този, който получаваме върнатите предмети, ние ще изпратим замененные обратно възможно най-скоро.
5. - нашият гигант не се отнася за всички продукти, които физически се намират върху или в необичайни условия на работа в резултат на неправилна употреба или неправилна инсталация на детайлите.
Плащане
1. - и двамата моля, уверете се, че разплащателната сметка е на разположение, преди да дадете този продукт.
2. - Всички плащания трябва да бъдат почистени в рамките на 7 дни след получаване на стоката. Ако наистина имате трудности с изплащането на продукта, моля, свържете се с нас, преди всичко, ние ще ви помогнем да направите това.
3. - Ако имате някакъв специален запитване за подробности на продукта, моля, оставете бележка на вашата поръчка.
Доставка
1. - ние можем да кораб продукти в света.
2. - DHL, Fed Ex, TNT, UPS EMS China Post Хонг Post всичко на разположение.
3. - детайл ще бъде изпратен извън с 3 дни след идентификатор на плащане.
4. - моля, уверете се, че вашия адрес за доставка и телефон за контакт са правилни, когато предлагате цената на стоката.
5. - Можете да следите ситуацията на продукта на уеб сайта, след като те ще бъдат изпратени.
Данъци върху вноса или такси
1. - вносни мита, данъци и други по-рано които се случиха в твоята страна не са включени в цената на стоките. Тези емисии се предоставят на купувача.

Подробни спецификации

Състояние:
НОВО
подаване на напрежение:
Стандарт
Мощност На Разсейване:
Стандарт
Работна Температура:
Стандарт
Номер На Модела:
Стандарт
is_customized:
Yes
Тип:
Регулатор На Напрежение
търговска марка:
Кизел

Свързани продукти