.

.

Захранване 1200W за IPL епилация на допълнително оборудване оборудване мадами beauty

Захранване 1200W за IPL епилация на допълнително оборудване оборудване мадами beauty

BGN 798.72
Брой продукти
Продуктът е наличен

Доставка обикновено ние извършваме доставка в рамките на 7 дни от получаването на поръчката. Производството ще стартира след потвърждаване на плащането. След доставката, ние ще ви уведомим номер за проследяване.
Стандартен начин на доставка включва :
1. China Post Registered Air Mail (тегло ≤ 2 кг, 30-40 работни дни, евтин, но бавен)
2. въздушна осъществяване стълб кит (с тегло ≤ 20 кг., 30-40 работни дни, евтин, но бавен)
Ps : някои отдалечени квартали може да отнеме повече време за доставка. Ако спешно се нуждаете от поръчката, моля, не се избират по-горе два метода за доставка.
3. EMS (15-20 работни дни)
4. DHL / Fedex/ТРОТИЛ/UPS (7-10 работни дни)
Ние не приемаме никакви спорове, които са възникнали по време на транзита.
Ако има някакви повреди по време на транспортирането, моля, не се подпише, но незабавно се свържете с нас. Захранване 1200 W IPL за спомагателно оборудване оборудване мадами за епилация Главно характеристики : 1. бърза скорост и влияние реакция,висока ефективност,голяма мощност на рязане,то също може да се увеличи срокът на служба на корк лазер. 2. лесно управление : старт и стоп на лазер може лесно да се контролира нивото на TTL. 3. източник на захранване е изходната защита от отворена верига. 4. захранване има индикация на сигнала TTL, вода чрез индикация на сигнала и индикация за излизане на лазер. 5. Този източник на енергия е най-тест почивен лазер ръчно. 6. приложение : скулптура и нарязан акрил, плат, двоен лист на цвят и на изделия от каучук и др. Предимства : 1. сертифициране CE 2. защита от високо напрежение 3. Защитата от температурата 4. Малка конструкция 5. Висока енергийна плътност 6. Ниска радиация Emr 7. Силно съвместим за различни машини ELIGHT IPL 8. 2 години гарантированности параметъра : сила : 220 VAC±15% вата изход : 1200w това е една енергия на импулса : 1000 J честота на повторение : 1.5 време в секунда максимална ширина на гасител на изходните : 30ms използва напрежение ток на изхода : 200-400 V регулируема Loding : Дъга 50-100xenon размер на свещника : 200*150mm*123mm приложение :

Подробни спецификации

Размер:
1200w
Номер На Модела:
1200 W
търговска марка:
MRWUAPT
Тип:
Четка За Измиване На Лицето
Материал:
Метални
Плавателни Съдове На Фалшиви Мигли:
Машината Е Направена
Тип:
захранване ipl

Свързани продукти