.

.

Zeegle Creative САМ Big Kouglof Angel Cake Molds Силиконова форма за торта Big Round Hallow Cake Мухъл Decorating Tools

Zeegle Creative САМ Big Kouglof Angel Cake Molds Силиконова форма за торта Big Round Hallow Cake Мухъл Decorating Tools

BGN 11.04
BGN 10.00
Брой продукти
Продуктът е наличен


Zeegle Creative САМ Big Kouglof Angel Cake Molds Силиконова форма за торта Big Round Hallow Cake Мухъл Decorating Tools
За Продукта Материал : Силикон Цвят : Случаен
Размер : приблизително 23x10. 5cm пакет включва : 1 Х Силиконова форма за мека, безопасна и здравословна, лесно се почистват и се съхраняват.
Гъвкави силиконови тави за кубчета лед са идеални за производство на кубчета лед за тема партита, бонбони, желатинов, торти и много други.
Създайте старомоден торта, за да се похвали на своите близки и приятели с помощта на тази уникална форма numble. Моля, изчакайте 1-2 см, различно от ръчно измерване.
1. Когато правите поръчка, Моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. Ние ще ви изпратим данни в продължение на 3-5 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена. 2.Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци върху вноса в страната си. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка. 3. цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси. 1. ние ще ти върнем ви, ако върнете детайли за плащане в рамките на 15 дни на получаване на детайли по някаква причина. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети. 2. купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да си върне стоките. 1.Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. 2.Ние също така осигуряваме 12-месечно безплатно поддръжка. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части. 3. Преди да се върне информация, Моля потвърдете с обратен адрес и метод за доставка с нас. След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване. След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове. 1.Вашето удовлетворение и положителна обратна връзка са много важни за нас.

Подробни спецификации

Цвят:
Случаен
Тип:
Инструменти За Торта
документ:
CIQ, CE / EU
Характеристика:
Съхраняват, Екологично Чист
Номер На Модела:
Направи си САМ Big Kouglof Angel Cake Molds
Материал:
Силикон
Секси Суггестивный:
No
търговска марка:
ЗИГЛЬ
Тип Инструменти За Торта:
Леярни форма
Непристойная Снимка:
No
Класификация:
форма за торта
Материал:
Силикон
Цвят:
Случаен

Свързани продукти