.

.

2017 New Hustle (and Gimmick) by Juan Manuel Marcos, illusion, close-up card magic trick products murphys / търговия на Едро търговия

2017 New Hustle (and Gimmick) by Juan Manuel Marcos, illusion, close-up card magic trick products murphys / търговия на Едро търговия

BGN 12.78
Брой продукти
Продуктът е наличен


Описание :
-ТОВА МИ ХАРЕСВА!! Той измами ме, просто гледайки го, и аз не можех да чакам, за да го научат. Това е един от моментите, тип WTF. "- Под Ромхани, * Reviews Vanish Magazine рутинни "Монте" е предпочитаното оръжие на улични измамници в продължение на много векове. Сега идва ultimate игра на карти суета със завъртане, който никой никога не вижда.
Хуан Маркос ви носи пакети процедура, в която зрителят просто трябва да следват избраната карта сред пръстен от седем карти с лицето надолу. За да го прости, се сменят избрания от тях карта с лицето нагоре,за да я направи луда-лесно да се следват. В масивна, неочакван завой всяка втора карта, вече се превърна в свой избраната карта, и ги първоначалния избор сега е единствената губещата карта в играта.
Като в игра на само 7 карти, те са в очите на всички карти с лицето нагоре и надолу преди и след представяне. Зрителите нищо не е, когато те се опитват да разберат това.
Това не може да загуби, дяволски измами, което е шокиращо за всяка аудитория, която вие говорите за по-лесно за научаване, лесно, в изпълнение на незабавни облекчения не сръчност на живи изпълнения са включени потребителски вело каскади red Rider back Card включени вашите крайни суета чака. Дойде време да рутинни Монте отвътре навън.
Съжалявам, сега проверка за сигурност на Китай изработени по поръчка не може да мине DVD-та,така че сега ние не можем да публикувате DVD до друг, ще ви даде инструкция на онлайн доставка на & Хэндлинг : поръчки обикновено са потопени извън рамките на 1-7 работни дни от потвърждението за плащане. Икономическа Въздушна поща много бавно и, вероятно, загубени по пощата , ако ви е грижа за това, не избирайте го China Post Airmail или стандартна доставка. Това отнема около 10-60 дни, за да пристигнат в зависимост от вашето местоположение. Действителното време на транзит, може да варира и е най-добре оценен, но не е гарантирана. Ако не можете да получите съобщение, след 60 дни от датата на изпращане на ви ,можете да отворите спор ще бъде пълно възстановяване за вас(с изключение на икономическа въздушна поща). Моля, доверете ни се, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване с коректно отношение. Купувачите трябва да плати цената за доставка отново за повторна доставка на стоката (с изключение на неправилно адреса на купувача, написан от нас) леко напомняне : моля, не забравяйте да ни оставят положителен отзив и пет звезди, ако сте доволни от нашите продукти и услуги. И ние ще се радваме да ви оставя положителен отзив също! Ако не сте доволни от покупката си, моля, свържете се с нас на първо място, и ние ще отговорим на вашите проблеми възможно най-скоро! Положителни отзиви и всички пет звездни проценти са много важни за нас, моля свържете се с нашите решаване на проблема, преди да ни остави на неутрални или отрицателни обратни връзки.

Подробни спецификации

Характеристики:
Нов, Улица, Жонгльори, Лесно Да Се Направи,С Dvd, Професионалист
Предупреждение:
Hustle (DVD и Gimmick)
Пол:
Унисекс
Формуляр За Участие:
Магията на едър план
Номер На Модела:
Hustle (DVD и Gimmick)
Материал:
Хартия
Тип:
карта
Приложени Ли Инструкции:
ДА
Възрастова Група:
12-15 Години, Възрастни, 8-11 Години
търговска марка:
Магията На Гексаэдра
Размер:
One Size
Код На Продукта:
Hustle (DVD и Gimmick)
Тегло (паундове):
0.24
Размери:
7.5 x 5.5 x 0.5
Място на произход на стоките:
Китай (Континентален)

Свързани продукти