.

.

Колата преустройство на dvd рамка / преден панел / аудио панел за 96 SUZUKI OTTO, 1DIN

Колата преустройство на dvd рамка / преден панел / аудио панел за 96 SUZUKI OTTO, 1DIN

BGN 25.60
Брой продукти
Продуктът е наличен


УПОТРЕБА :
За DVD плейъри universle, може да се настрои на повечето видове автомобили, външни граници на
не може да се срещне добре, така че трябва да се инсталира с помощта на този вид дограма да се направи добра инсталация.
Описание :
1. Материал : ABS
2. кръгли вътрешни граници на мястото на DVD-диск
3. размери : 178*102ММ и 173 * 98ММ
4. повече от 200 модела рамка DVD, повече модели и количества моля добросердечно запитване ние.
Приятелско напомняне :
Има различни вътрешни размери DVD-рамка за всички видове автомобили, някои от тях са и двата варианта, моля, първо проверете размера на инсталиране на вашия DVD плейър. Всяка неразборчивость, моля, свържете се с продавача, първо, за да се избегне закупуването на неправилна рамка.
Забележка :
1. Безплатна инсталация изпращане на всички погружено регистрирана парцеллой на въздуха Хонг конг или парцеллой на въздуха Китай поща, тя ще ви вземе 20-30 дни или за повече от 30 дни, за да получите детайл.Тази доставка е най-евтиният начин на доставка, но бавно и хаотично. Понякога бързо, понякога бавно. И точно проследяване на информация не могат да бъдат показани онлайн незабавно. Когато купувачите избират тази доставка, моля, моля изчакайте продукт търпеливо . Ако искате urgengtly, моля, свържете се с нас, за да ни плащат повече разходи за доставка, за да изпратите EMS или DHL.
2. цената не включва митнически данък и такса, ако това се случи, всички митнически данъци и такса, причинени от този, купувачът трябва да го плати сам, ние ще направим по-ниска цена на фактурата, може да бъде просто или за да се избегне висок данък. Ако не сте съгласни, моля, не се купуват, за да се избегнат проблеми
3. за неполноценного деталя причинени на превоза, ние не можем да покрие отговорността,тъй като той е направен от пластмаса,ние се опитваме опаковат добре, но ако силно атакованный по време на прехода,тогава ние не можем да гарантираме.Ако се страхувате от това, моля, не се купуват.Когато получите пакета, това е Боркен, моля, откажете се от получаването.
4. рамка са направени най-голямата фабрика в Китай на тези продукти,то ще посрещне правилните коли, моля проверете появата на рамката първо, ако костюми колата.след това направете поръчката си.
Коментари :
ние се грижим за нашите уважавани клиенти и разбираме вашите проблеми и чувство на неудовлетвореност,
и ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши тези проблеми. Ние се стремим да отговорим на всички имейли, колкото се може по-бързо,
но поради големия обем на електронната ни поща може да отнеме време, за да отговори. Предварително благодаря за търпението!
Свържете се с нас първо, преди да остави отрицателен резултат, ние ще намерим решение за да отговори на вашите изисквания и повишаване на удовлетвореността.

Подробни спецификации

Името На Цвета:
Черен
Тип Елемент:
Фасция
търговска марка:
ЛОНГШИ
Тегло На Продукта:
0.5kg
Година:
96
Вид На Материала:
КОРЕМНА ПРЕСА
Името На Модела:
YE-СУ 001
Името На Цвета:
Черен
Място на произход на стоките:
Китай (Континентален)
Марка На Автомобила:
SUZUKI OTTO 1DIN

Свързани продукти