.

.

Електрически тенджери под налягане мини-електрическа тенджера под налягане 2l1-2 ориз интелигентна високо напрежение.

Електрически тенджери под налягане мини-електрическа тенджера под налягане 2l1-2 ориз интелигентна високо напрежение.

BGN 443.20
BGN 222.00
Брой продукти
Продуктът е наличен


[xlmodel]-[photo] - [0000] списък на снимки
[xlmodel]-[custom] - [43186] Добре дошли на ви следващия път
Скъпи приятели, моля, свържете се с нас, преди да напусне някакви отрицателни отзиви или откриване на някакви противоречия . Ако продуктите имат някакъв проблем, моля свържете се с нас, ние разтворим проблем за вас незабавно. ако сте доволни, моля, дайте пълен петзвезден върха. много благодаря за Вашата подкрепа и добре дошли в нашия магазин по всяко време. Много добри продукции за вас. ^_^ добър ви ден, Благодаря !!
Доставка 1) Когато правите поръчка поръчка, Моля, изберете начин на доставка . Искаме информация в рамките на 2-7 дни след като компенсация за напълно ще подтвержена.
2 ) Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни пересылках ( Парцелле на въздуха стълб кит) правилното до разликата в годините пропастта на митническия в отделните страни, което може да повлияе на бързината на вашия продукт тестван. 3) за да осигури на вас ще получите детайли с ниска задължение изчистване на митническите, ние ще обявим подробности как по-ниска стойност , всички мита за внос или такси тягла ще бъдат на ваша страна. Моля, обърнете внимание.
Размери и цвят 1) поради ръчно измерване . Размери илюстрирани с конкретни измерения в подробни спецификации. Моля, проверете спецификациите, преди да направите поръчка. Обикновено допустимите разлики в размер на-около 0.5 инча (0,5-1 см ) на измерване. 2) промени в цвета могат да бъдат причинени от някои други причини, като отражение на снимката цветове , осветление, фон и т.н. е Възможно, на физическите продукти са малко по-различни. Цвят на получения продукт трябва да преобладават . благодарим ви за разбирането !!
Тегло на опаковката защото всеки път ползи различни опаковъчни материали. Така че теглото на опаковката може и тегло на страницата на продукта пише различно. Че с тегло според действително се получава. Ще надделее .

Подробни спецификации

търговска марка:
тангву
Мощност (W):
Напрежение На Тока (В):
220V
Обемът на:
Безводни труп:
ДА
Режим На Управление:
Цифрово Управление Таймер
Материал на вътрешния резервоар:
Антипригарный вътрешен гърне
Външен Материал На Резервоара:
Пластмаса
LCD дисплей:
ДА
Приложение:
1-2 човека
Капацитет (Литър):
2l
Номер На Модела:
тангву
документ:
ЕМС
Функция:
Пара,Задушено, Яхнии, Задушаване Супа
код на продукта:
ТАНГВУР
JR:
229

Свързани продукти