.

.

Cloudray RECI DY20 високо напрежение Flyback трансформатор за 130W 150W 3 бр. / лот Co2 лазерен източник на захранване

Cloudray RECI DY20 високо напрежение Flyback трансформатор за 130W 150W 3 бр. / лот Co2 лазерен източник на захранване

BGN 128.00
Брой продукти
Продуктът е наличен


1. трансформатор flyback използван за захранване на лазер CO2 RECI DY20 / лазер etches машина
2. лазерен източник на захранване RECI DY20 има 3 броя / един чифт обратен трансформатор. по този начин, вие трябва да изберете 2 парчета/(един чифт ) за вашата мощност на лазера .
3. моля, проверете основна схема на инсталацията.
4. винт за настройка записани в полето на силата на лазера.
5. ако лазер etches колата, няма лазерен лъч не идва отвън . След това трябва да се замени с нов обратен трансформатор за мощност на лазера.
6. ако лазер CO2 etches сила лазер машина е слаб , тогава и той не може да се отреже до края на всички материали . След това можете да персонализирате лазерна мощност на максимална стойност. в същото време. вие проверявате усилвател на машината.Ако индикаторът Am все още е по-малко от 8 часа сутринта. След това трябва да се замени с нов трансформатор flyback за захранването на лазера.
Митата : цялата доставка на хранителни продукти в Китай може да доведе до цени на билетите. Моля, добре, знаеш ли законите на вашата страна за внос. Всички продукти Cloudray продават по подразбиране FOB търговски условия, купувачите ще поемат върху себе си отговорността за всички видове данъци в собствената си страна. Ако имате специални изисквания за деклариране, моля, оставете ни съобщение, когато правите поръчка. Доставка от местната страни (Германия/САЩ/Русия) не се изисква вносни тарифи. Всички пакети в Бразилия се нуждаят от стая CPF по DHL / UPS / Fedex/EMS. Всички пакети в Аржентина се нуждаят от стая CUIT по DHL / UPS / Fedex / EMS. Всички пакети Чили се нуждаят от стая коловоз DHL / UPS / Fedex / EMS. Всички парцели в Русия трябва да имат пълно име (име + средно име + фамилия ).
1. удовлетвореността на клиентите е много важно за нас. Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, дайте ни положителна оценка 5 звезди за нас.
2.Ако има някакви проблеми с вашата покупка, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателно или неутрално мнение. Ние ще положим всички усилия, за да ви помогне да реши проблема.

Подробни спецификации

търговска марка:
Клоудрей
Номер На Модела:
Flyback-DY20
тип на лазера:
co2-лазер
Напрежение:
110V/220V
Приложение:
Източник на захранване лазер CO2 DY20
Име:
обратен трансформатор

Свързани продукти