.

.

Лазерен гравьор тръба 80 W диаметър на D60mm CO2 лазерна тръба, стъклена главоболие лампа L1600mm за Co2 лазерно рязане

Лазерен гравьор тръба 80 W диаметър на D60mm CO2 лазерна тръба, стъклена главоболие лампа L1600mm за Co2 лазерно рязане

BGN 412.80
Брой продукти
Продуктът е наличен


Лазерен гравьор 80 W диаметър 60 мм, CO2 лазерна тръба, стъклена лампа L1600mm за лазерно рязане
Пакет Са Включени :
1 x 80 W CO2 лазерна тръба
Характеристики : продукт съдържа каталитична технология" nano gold". В сравнение с конвенционалната технология за нанасяне на покрития мощност се увеличава с 10% и удължава живота на 20%. Приложимо за лазерно маркиране, лазерно рязане, лазерно гравиране. Мощност : 80 W дължина : 1600 мм диаметър : 60 мм охлаждане : водно охлаждане
Политика Доставка
1. детайл ще бъде потопен извън плащане в рамките на 2-5 работни дни DHL, Fed Ex, UPS, EMS и друг метод перевозкы пратката да изберете възможно най-скоро. Ние ще изберем най-добрата и най-подходящата судоходную компания. Това обикновено отнема 7-12 дни, за да пристигнат в повечето страни. Ще бъдете уведомени за отслеживающем стая, след като поръчката бъде изпратена.
2. международни купувачи носят отговорност за всякакви митнически такси и мита, данъци и за местна правителство. Моля, свържете се с местната митница за повече информация по този въпрос. Ние не носим отговорност за всякакви тарифи, мита или всякакви други такси, запитана или изисквани от страните на дестинация.
За нас
Марка To Auto, собственост на компания Fast to Buy Limited . Ние сме специализирани професионално справяне с ЦПУ в продължение на 6 години, ние можем да предложим пълна серия двигатели, включително и въртящия мотор, серво мотор , стъпков двигател, както и различни детайли за управление на CNC машина и преса с ЦПУ . Освен това, при нас има един много професионален екип от инженери с ЦПУ, за да ви помогне да предложи всяко от решенията с ЦПУ .
Правила за връщане
1.ние приемаме 14-дневен политика на връщане. Ако искате да върнете продукт, моля, свържете се с нас в рамките на 14 дни и се уверете, че опаковката не се отварят. Купувачът трябва да плати цената за доставка за отиване и връщане и събиране на митнически всяка страна. След като получим продукт и проверка, ние ще ви възстановим парите за детайл в рамките на 24 часа.
2. ние се уверяваме че съвсем нов детайл с първоначално пакет и предлагаме гарантированность 1 година за качество.
3. всеки проблем на качеството при нормална употреба в рамките на гаранционния срок, ние предлагаме безплатен ремонт. Купувачът трябва да плати возвращенную цена и нашата компания ще плати цената на ре-доставка.

Подробни спецификации

търговска марка:
ToAuto
Номер На Модела:
SG-JGG-D60-80W
силата на:
80 W
Дължина На Тръбата:
L1600mm
Диаметър на тръбата:
D60MM

Свързани продукти