.

.

Безплатна доставка! 1.524 м*0.65 м задната част на черна проекционная филм / прожекционен екран фолио за прозорец на дисплея

Безплатна доставка! 1.524 м*0.65 м задната част на черна проекционная филм / прожекционен екран фолио за прозорец на дисплея

BGN 152.00
Брой продукти
Продуктът е наличен


Безплатна доставка! 1.524 м*0.65 м задната част на черна проекционная филм / прожекционен екран фолио за прозорец на дисплея
Проекционная филм е висока светопроницаемостью и диффузией, което осигурява отлична повторната поява на цвят. Това е много полезно за показване на реклама на открито, която се превръща обичайното и бесцветную витрина на магазин в оживен и фантастично преживяване. Проекционную лента също могат да бъдат нарязани на каквато и да е форма, както на вас ви харесва, за да го направи на живо и развлечения.Проекционная филм прави вашето търговско прозорец атрактивен сред много конкуренти.
Ультрауглеродистая Черен / deep сива / бяла / холограма рекламни задна / предна проекционная филм създава изображение с висока разделителна способност, че зрителите могат да видят ярък образ (видим през) и нереално изображение (гледате) през екрана.
Ширина на филма задна проекция 1.52 м и дължина 30метра за едно преобръщане, ние нормално доставяме размер като на 1 квадратен метър от 1.5 м * 0.66 м, 2 кв. м на 1.5 м*1.33 М, 3 кв. м, 1.5 м*2m ETK за някои части.. просто дължина може да се персонализира по желание на клиента.
Забележка : когато поръчвате само проба на гърба на прожекционната филм I S около 21 см*29 см или 8" * 11" за размер A4, 21 см*15 см или 8" * 5" за размер A5, но размерът на пробата не е съвсем прав, някои повече, някои по-малко ,те просто използват за тестване на клиентите, ние не искаме да се размерът на теста е правил спор, благодаря за разбирането.
Важна Забележка :
1) ширината е фиксирана, 1,524 метър .
1 квадратен метър = 1,524 m (ширина) х 0,65 м (дължина)
2 квадратни метра = 1,524 m (ширина) х 1,31 m (дължина)
3 кв. м = 1,524 m (ширина) х 1,96 м (дължина)
......
2) 4 цвята за избор, защото те имат еднаква цена .
Моля, оставете съобщение и да ми кажете какъв цвят сте избрали, освен черно или цвят огледален
а) прозрачен
б) сив цвят
c), тъмно сиво (според нашия опит, този цвят има най-добрата производителност при една и съща цена от 4-те различни цветове)
г) Бял
моля добросердечно забележете цвета на детайлите на който искате от името на информиране тъй като цената на черното и огледало цвят по-горе .
НАЧИН НА МОНТАЖ НА ФОЛИО НА ЗАДНАТА ПРОЕКЦИЯ :
Вие наклеиваете задната проекционную филм, като колата наклеивает едно фолио за стъкло. първо, вие трябва да изчистите чаша вода, отново се пръска спрайтовый напитка на кристал (препоръчваме ви да използвате спрайтовый напитка, за да се придържаме лента и да направят по-добра проекция на шоуто.)
а фолио на задната проекция има два слоя.след това можете да изтриете защитен слой и залепите на фолио за стъкло и коригира позицията си за филма, след това можете да използвате гумен стъргало за скрепер вода от центъра към краищата и когато се уверете, че между стъклото и филм няма вода.

Подробни спецификации

Номер На Модела:
XT-PR-1. 524MX0. 65m
Статут На Продукти:
Склад
търговска марка:
Синтай Тъч
Размер На Екрана:
1.524 м*0.65 м
Предмет на:
Фолио/филм за задно прожектиране
Цвят:
прозрачен, бял, сив, тъмно-сив, черен
Максималната дължина / широчина на ролката:
L 30m W 1.524 м
Формат:
всеки shap и всеки подгонянный размер

Свързани продукти