.

.

Lincaier първи рожден ден на 12 месеца фоторамка банер 1-во дете момче момиче декорации Ми е 1 една година доставките на партията

Lincaier първи рожден ден на 12 месеца фоторамка банер 1-во дете момче момиче декорации Ми е 1 една година доставките на партията

BGN 7.98
BGN 7.00
Брой продукти
Продуктът е наличен


★ 1-ви рожден ден на 12 месеца хартиена рамка банер
★Цвят : Злато, Сребро, Синьо, Розово
★ Материал : лъскава хартия
★ Причина : Първи Рожден Ден
★Купи повече от 2 изречения 5%
Препоръчваме ви да изберете начин на доставка : Ali Express стандартна доставка, бързо, безопасно и сигурно. Ние гарантираме, че ако пакетът ще бъде загубен, ние ще ви възстановим парите. Ние ще изпратим на вашия продукт на базата на адресите на поръчката, така че се уверете, че той е правилния.
【Често задавани въпроси】
1. за въпроси : ако не ми се нуждае от този продукт, мога ли да върна продукт и да върне парите?
Отговор : ние приемаме рекламации и възстановявания в рамките на 15 дни след приключване на поръчката, моля, свържете се с нас.
2. за въпроси : тъй като продуктът е дошъл с дефект и стоки, различен от описания.
Отговор : О, Боже, съжалявам! Моля, приемете нашите връщане или безплатно изпратете продукт ви отново. Свържете се с нас възможно най-скоро. Голямо благодаря!
3. Въпроси : Защо не се получи своя пакет, информация за проследяване не се актуализира. Мога ли да получа черни моите пари?
Отговор : Ние напълно ще ви върнем парите, ако не получите вашата поръчка в рамките на 60 дни. Ние предлагаме различни начини за доставка, изчислено времето за доставка е не съвпадат. И начин на доставка "China Post Ordinary Small Packet Plus", "Yanwen Economic Air Mail" и "4 PX Singapore Post OM Pro" не предоставя информация за проследяване на страната на местоназначението. Ако спешно се нуждаете от продукт, Моля, изберете информация, за да следим с експресна доставка (например, Standard Shipping, China Post Registered Air Mail, e Packet, EMS, DHL и т.н.). Ние ви препоръчваме да изберете " Standard Shipping", това е бързо и безопасно.
4. въпроси : аз съм написал грешен адрес или отива на почивка и не е получил колет. Мога да получа парите?
Отговор : Не се притеснявайте! Свържете се с нас, ние напълно или частично, или ще ви възстановим парите. Или да заплати разходите за доставка, да ни изпратите подробности за вас отново.
5. за въпроси : предлагате безплатна доставка DHLhl или EMS с purhcases на определена сума?
Отговор : Да, имате ли нещо против да се свържете с екипа за поддръжка на клиенти, моля, уведомете ни сума на вашата поръчка, страната на местоназначение.
6. за въпроси : имате ли вие сте се занимават с доставка на капка?
Отговор : Да, ние предлагаме услугата доставка на капка. Ако имате други изисквания, не се интересуваме дали може да се свърже с отдела за поддръжка на клиенти? Благодарим ви!
7. за въпроси : имам и други изгодни въпроси.
Отговор : свържете се с нас! Свържете се с нас! Свържете се с нас! Голямо благодаря!
-2.49 -4.59 1.79 USD-4.99 -4.99 -3.17 -2.59 -4.99 1.99 -4.37

Подробни спецификации

Номер На Модела:
W0001-35
Класификация На Продуктите:
Банери
търговска марка:
Lincaier
Материал:
лъскава хартия
is_customized:
Yes
Случай:
парти по случай рождения Ден
Случай:
На 1-ви рожден ден
стил на елемента:
12 Месеца Фоторамка Банер

Свързани продукти