.

.

2 елемента автомобилен въздушен филтър корпус електрически сейф фиксирана пружина метални стойки за всички автомобили

2 елемента автомобилен въздушен филтър корпус електрически сейф фиксирана пружина метални стойки за всички автомобили

BGN 10.66
BGN 10.00
Брой продукти
Продуктът е наличен

Спедиция : когато правите поръчка, Моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. Искаме информация С по 3-7 дни след като вашата обезщетението ще се извърши.
Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на оформяне на митническите органи в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци върху вноса в страната си. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.
Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите са отговорни за възстановяване на мита :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Въпреки това купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалните условия. Ако стоката е повредена или загубена,когато те ще бъдат върнати, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите.
Купувачът трябва да се опита да подаде иск в логистична компания, за да събере такса за доставка и връщане на стоката. Несъответствие Цветове :
Разликите в цвета могат да се дължат и на други причини, като отражение на цветовете на монитора, на осветлението, а на задната повърхност и т.н.
Все пак, ако смятате, че полученият продукт е грешен цвят, моля свържете се с нас, за да научите дали е възможно възстановяване или връщане на парите
Коментари :
Вашата оценка и положителни коментари са важни за нас. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.
Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка. Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване

Подробни спецификации

Името На Цвета:
2 елемента брой 1, 2 елемента брой 2, 2 елемента 3 броя, 2 елемента брой 4, 2 елемента 5 броя, 2 елемента брой 6, 2 елемента брой 7, 2 елемента брой 8, 2 елемента брой 10, 2 елемента брой 11
Тип Елемент:
Закопчалката И Стяга
Сертифициране На Входящи Тестове:
ССС
Тегло На Продукта:
000kg
Широчина На Елемента:
000inch
Височина На Продукта:
000inch
Дължина На Продукта:
000inch
Името На Модела:
000
търговска марка:
HARBLL
Вид На Материала:
Метални

Свързани продукти