.

.

Система за проследяване на GSM, GPRS Отслежывателя GPS в реално време с Meganetic функция LK905

Система за проследяване на GSM, GPRS Отслежывателя GPS в реално време с Meganetic функция LK905

BGN 88.00
BGN 84.00
Брой продукти
Продуктът е наличен


1, вградената батерия на 5000 MA батерия, резерв в рамките на 30 дни 2, силни магнити, силна адсорбция на превозни средства 3, проследяване в реално време, извличане на изгубени превозни средства, стоки 4, аларма срязване, трансграничная аларма, вибрационна аларма, дистанционно наблюдение 5, вградена высокочувствительная антена за GSM и GPS удобен и бърз. 6 местоположение текст заявка мобилен телефон, GPRS web real-time tracking set
За Изпращане :
1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ.(С изключение на някои страни и APO / FPO)
2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.
3. ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.
4. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.
5. сервизно транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците.
6.Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!
7. поради статута на резерва и разликата във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.
Рекламации И Връщане На Парични Средства :
1.имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му. Ако този предмет е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна. Изключения не се случва! Цената на доставката носи както за продавача, така и купувача на два пъти.
2 .всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият po.
3.Ние ще ви върнем пълната сума, печеливш залог след получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, след като купувачът и продавачът да бъдат анулирани транзакция с . Или пък можете да изберете замени.
4.ние ще носят цялата разходите за доставка, освен ако продуктът (ите), не така се рекламира.
Гаранция :
1. 12 месеца ограничена гаранция на производителя за увреждания на части (с изключение на части повредени и / или злоупотребленных след получаване). Аксесоари се предлагат с гаранция от 3 месеца.
2. дефектните стоки трябва да бъде споделена и върнати в рамките на гаранционния период (и в оригиналната си опаковка, ако това е възможно). Вие трябва да ни каже каква е дефект и да ни даде вашия номер на поръчка. НИЕ НЕ РЕМОНТ И НЕ ЗАМЕНЯМЕ ЧАСТИ С ИЗТЕКЛИ ГАРАНЦИЯ .

Подробни спецификации

Номер На Модела:
Друго
Работен Език:
Английски
търговска марка:
засаждане на нова

Свързани продукти