.

.

Neewer 39.4 inches/100 cm Carbon Fiber Camera Track Slider Video Stabilizer Rail с 6 лагери за Canon / Nikon/DV Video Camera

Neewer 39.4 inches/100 cm Carbon Fiber Camera Track Slider Video Stabilizer Rail с 6 лагери за Canon / Nikon/DV Video Camera

BGN 134.24
BGN 128.00
Брой продукти
Продуктът е наличен


-************-
1.Официален магазин Neewer е единственият оторизиран продавач на Neewer в .
2. Всички продукти се предлагат с безплатни услуги за доставка, отслеживающим номер за проследяване.
3.моля добавете нашия магазин в любимите си магазини, тъй като в този магазин от време на време ще се появяват нови допълнения и големи промоции.
4.Всички продукти Neewer от нашия магазин ще осигури гаранция 2 месеца, моля, не се колебайте да се купуват!
5.Всички продукти в този магазин имат запас на САЩ и състав на обединеното кралство , ако това е необходимо, моля, свържете се с центъра за поддръжка на клиенти, преди да направите покупката.
6.Ние сме отворени за предложения и идеи за всичко останало, ако има проблеми , след като сте получили пакет , моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти, ние ще се погрижим за вас възможно най-скоро. Ако няма история връзка, просто отрицателна обратна връзка, ние не помогнем за решаване на проблеми сервизно обслужване. И вие никога няма да можете да си купите някакви продукти в този магазин.
Безплатна доставка
Neewer 39,4 инча/100 см Carbon Fiber Camera Track Slider Video Stabilizer Rail с 6 лагери за DSLR-камери DV Видео Камери Film Photography, натоварване до 17,5 кг/8 килограма
Удобства : 6 U-образна форма на сачмени лагери : U-образни лагери под ползунковой част като осигуряват плавно движение, така и минимално износване на висококачествени тръби, изработени от въглеродни влакна гъвкаво използване : път може да се използва на земята или да се работи със статив. Той може да бъде директно свързан с камера или косвено свързан с камерата чрез шаровую глава Многоугловая снимане : на разположение за вертикална, хоризонтална и 45-градусова снимане с помощта на резбови отвори в плъзгача регулируеми и закрепени крака, височина на краката може да се регулира от 8,5 см до 10 см, назъбен шарнирный интерфейс и заключване дръжки за по-добра фиксация на разпоредбите на крака Удобна чанта за носене : лесно се пренася, транспортира и се съхранява, перфектна компания за създаване на видео
Описание :
Релса на плъзгача се следи от камери от въглеродни влакна ви помага с плавни движения и професионален чувство в създаването на видео и снимки.
Ние модернизируем продукт с U-образна лети шарикоподшипниками под ползунковой част, за да осигури плавно движение, така и минимално износване на висококачествени тръби, изработени от въглеродни влакна, за да се постигне стабилност и бесшумности при използване за снимките.
6 U-образна форма на сачмени лагери под ползунковой част като осигуряват плавно движение, така и минимално износване на висококачествени тръби, изработени от въглеродни влакна.
2 резбови отвори в двата края на пистата за монтаж на статив за вертикално снимане.

Подробни спецификации

Пакет:
ДА
търговска марка:
Niver
Номер На Модела:
10089449

Свързани продукти